..:: nuffnang ::..

Saturday, June 28, 2014

Welcome Blogger

Assalamualaikum w.b.t. Tatkala terlalu lama menyepi kini kembali dengan harapan baru. Kalau dulu seorang pekerja kini kembali menjadi seorang pelajar. Ohh no!! Almost 2 years kerja suddenly further study. Arghh, otak agak benak sekarang ni. Betul-betul kena study hard ni. Subtopic mostly dah belajar time dip dulu, lepas tu mula rasa blank dalam class sebab dah lupa. Hopefully dapat catchup dalam masa terdekat ni before test comingg.

#selamat berpuasa guys.

Saturday, October 6, 2012

Alhamdulillah..Rezeki~

Assalamualaikum. 1st at all 5.10.12  kakak aq selamat melahirkan baby boy seberat 2.52kg. Mohd Danish Haqeem, nak panggil apa yup??danish? haqeem? or mohd??hmm. Apa-apa je la, asalkan tak panggil yang pelik-pelik. Alhamdulillah selamat semua. Seronok dapat anak sedara baru!


shomel mcm maksu dia kan?hehe

2nd : Aq kena tipu dengan jobstreet !! Tulis kat page lagi 31 hari.. Patut la macam pelik je, ada ke interview hari ahad pukul 2.30 a.m.?? So, pada 27.9.12 aq pun email company tu nak confirmkan tarikh.. Aq terima email  dari company 2 pada keesokannya.. Tarikh interview aq pada 2.10.12. Means, hari selasa lepas la. Ingatkan lagi sebulan. Memang gabra la, yolah. Sebab tak prepare pape pun. Malam sabtu  lepas aq bertolak ke KL. Sesampainya kat KL jadi cerita lain pulak, aq kena pau ngan budak kat situ. Kesian aq. Tengok muka budak tu baik dah tapi sampai hati pau aq yang kecik molek ni. Sebab malas nak layan pengepau tu aq pun bagi je duit kat dia. Kira tu yang pertama & terakhir. Tibanya hari interview. Alhamdulillah interview yang simple.. Aq diterima bekerja & isnin ni start kerja. Amin.

3rd : Hari rabu lepas aq dapat panggilan daripada KEMAS untuk interview. Memang rezeki aq la tu kan?? Tapi tarikh interview nya pada 8.10.12 (isnin). Bertindih dengan tarikh sepatutnya aq start kerja.

Pening-pening.

APTB~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...