..:: nuffnang ::..

Saturday, May 19, 2012

Pre-Graduation Night


Assalamualaikum.. alahai lame betol x update ini blog.. bukan lupa atau buat2 lupa, tapi sebab masa memang terhad buat aq sebagai final year student ni.. iye la, macam2 nak kena buat.. dengan final project nye... tambah2 lg final exam dah dekat.. smpai terkejar2 masa yang entah lari ke mana.tp, alhamdulillah semua dah berakhir bagi sesi buzy membuzy ni......tp....... ini bukan la apa yang aq cuba nak sampaikan.. main story dalam entry ni adalah sempena event pre graduation civil engineering students yang dah lama berlalu tu... dengan bertemakan black red elegant night.. wah! memang mengancam lah semua2... budak civil yg disifatkan sebagai student yg kolot & comot mmg x disangka2 pandai melawa jugak sebenarnya... kolot & comot yg di maksudkan 2 bukan lah buruk or selekeh...just CE students ni biasa2 je kalau nak compare students dr course lain, example DSK yg dah memang jelasnya kena melawa tiap2 masa.... we all ni technical student, so simple2 je la.. masih tidak percaya???check it out..............


ok...sesampainya kami disini mmg susah giler2 nak dapatkan parking..tp alhamdulillah setelah 2x pusing dpt la jugak akhirnya..
semua x nak kalah~

naik tangga terserempak dengan group classmate laki..so sempatlah snap picture diaorang..and then we all naik ke dewan together..
jejaka pun x kurang hebatnya..

saat2 kegemilangan didalam dewan...pelbagai aktiviti dan persembahan yang menyeronokkan.. yang paling besh saat2 nak berphotoshoot laa...yang lain x penting pun.. :p


jom bergumbira...

korang ingat korang artis ke haa??

disebabkan kamera yang terlalu banyak dihadapan...
x tahu nak pandang yang mana  1..

ending of the day...

lastly semoga kita2 semua berjaya..sekarang ni semua dah bawak haluan masing2...best of luck all of u..kenangan terakhir bersama korang...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...