..:: nuffnang ::..

Saturday, May 26, 2012

lori tembikai vs viva

Assalamualaikum. hari ni dengan rasa kemalasan yang membuak2 untuk keluar bandar akhirnya terpaksa jua bersiap2 akibat dipaksa oleh bapak sedara ku... okei.. .sangat2 malas nak keluar sebenarnya.. penat sangat3 sebab...sebab...sebab...hehe...sebab itu biarlah diri ku sahaja yang tahu..

Menuju keluar dari simpang rumah... 
OMG... mengapakah?? bala apakah ini?? adakah aq berada di kl?? atau adakah semua ini aq hanya bermimpi gara2 kepenatan?? ohh...tidak.. realiti sebenarnya... tiada istilah bermimpi disiang hari okei..

Mengapa aq berkata begitu??
Jalan jem la kawan2 sekalian.. tidak2 pernah ku lihat disini jalan seperti di kl.. tapi mangapa semua ini terjadi?? adakah terdapatnya road block dihadapan?? ataupun pembaikian jalan sedang dijalankan?? aq masih tertanya2.. ok, setelah setengah jam kepenatan menunggu di jalan yang jem itu yang seharusnya hanya 5-10 minit perjalanan akhirnya segala persoalan aq terjawab..

Innalillah!! terdapat kemalangan dihadapan rupanya.. sesampainya kami disana hanya tinggal kenderaan sahaja...mungkin... sepertinya mangsa sudah tiada di tempat kejadian kerana tiada kelibat mereka disitu... mungkin sudah dibawa pergi ke hospital..
astaghfirullah..
macam mana la keadaan mangsa..
Keadaan kereta viva x sempat diambil kerana viva tersebut berada di seberang jalan dan terperosok kedalam semak.. viva tersebut mengalami remuk yang agak teruk dibahagian hadapan kenderaan..

Harap2 kesemua mangsa terselamat dari kemalangan ini...insyaallah.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...