..:: nuffnang ::..

Tuesday, August 28, 2012

Terbaik Syawal ;)

....

yamat ayi aye :p
Assalamualaikum w.b.t. Alhamdulillah kita sudah memasuki hari ke-10 dalam bulan syawal. Sementara masih di bulan mulia ini, selaku tuan belog ingin menyusun sepuluh jari memohon kemaafan sepanjang kewujudan tuan belog di sini. Baru hari ini berkesempatan nak menghapdate entry ni setelah sekian lama membuzykan diri menyediakan juadah iftar & mempelbagaikan juadah dihari raya. Macam busy sangat je kan??haha

pakcik makcik abang kakak adik
mintak ampun yeee :)
Sempena di bulan yang mulia ini marilah kita bermaaf-maafan sesama kita & janganlah disimpan perasaan yang tidak enak yer. Tak tenteram hidup nanti. Neway, amacam raya korang tahun ni, more better or more bitter from last year?? hope better better & more better la yer. amin

selamat hari raya dr wee all~
Tua muda miskin atau kaya, hormat-menghormati mestilah diamalkan barulah hidup aman damai. Tak kira la mak ayah ke adik kakak abang ke majikan or maid ke kene la hormati. Bila kita hormat orang baru la orang hormat kita balik. Ye dak... Hidup pun akan diberkati Allah s.w.t. Insyaallah. 


Warna warni di aidilfitri pasti kelihatan & pelbagai jenis juadah telah dihidangkan. Diwaktu ini jangan lah kita melupakan pada yang serba kekurangan. Oleh itu, jom pakat ramai-ramai kita ziarah menziarahi sanak saudara. Time ni la kita nak eratkan silaturrahim sesama sanak saudara, jiran-jiran, teman-teman & sahabat handai..


SeLamaT HaRi RayA!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...