..:: nuffnang ::..

Monday, April 11, 2011

broga hill



Assalamualaikum. BROGA HILL. Dengar nama pun dah macam best kan? Plus orang ramai dok story tentang broga katanya view cantik and terkenal dengan tempat terbitnya matahari. Memang bersemangat la eja nak mendaki. Macam tak percaya je eja sanggup bangun pagi buta, semangat membara sangat ni. Eja gerak dari rumah pukul 4.40 pagi. Memang awal kn?? Yela, takut nanti tak sempat nak tengok matahari terbit. So, nak tak nak kena la bertolak awal, sampai je kat broga hill tu memang eja terkejut sebabnya ramai sangat orang yang nak mendaki. Nampak sangat la tempat tu memang famous. Oleh kerana eja terlalu excited nak share kegembiraan dengan korang, so banyak la gambar yang eja nak tunjuk kat korang. Tanpa melengahkan masa eja nak share betapa cantiknya matahari terbit.



zzzzaaaazzzzz~


time ni br start berjalan menuju ke tempat mendaki
hiking bermula..
mendaki dalam samaran cahaya lampu

cantikkan??nampak tenang sgt~

masa ni kat level 2..
mmg kepenatan yang teramat sgt,tp masih boleh tersenyum..

dgn penuh bergaya mereka berposing~
macho x??


even penat,posing ttp posing!!

time ni matahari blm nampak lagi...beliau masih malu2 nak keluar...hehe.. xsure pukul berapa masa ni..







haa... see... matahari dah terbit...cantikkan??








bersedia untuk turun ke bawah... before tu snap2 dlu..




akhirnya selamat sampai ke bawah...
amin~



tp blm habis lg... after that kterog g tman rekreasi tekala.. lebih kurang 15mnt perjalanan..


kne mendaki lg...kirenye 2 kali mendaki la hari tu... mmg badan menjadi sihat dan kuat..hehe 





oleh kerana terlalu bnyak pic yang dikongsi,eja mls nak letak caption kat setiap pic...ok la 2 kn dpt tgk picture smata2 je kn??janji ade...hee~

sekian saja dari eja..jmpe next entry..

..:: kegembiraan sbb dah lme x hiking ::..

5 comments:

  1. bez kan p cnie.. penat tp berbaloi la.. pastu p tekale, mnd..
    perhh!! mmg bez kan.. hahaha.. nak pegi lagi la.. hahaha

    ReplyDelete
  2. cantek gile sunset..nak gak:(

    ReplyDelete
  3. nak pergi..huuuu. best nyaaaa :)

    ReplyDelete
  4. wow , broga hill .......dr dulu dengar tp sy xpernah pun panjat lagi..sigh...thanks for the nice pictures...

    ReplyDelete

tinggal pesanan anda yang +ve ataupun yg -ve bg meningkatkan prestasi terkini~

trimas! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...