..:: nuffnang ::..

Monday, May 2, 2011

memoriku disini =,=

Assalamualaikum pembuka bicara. Sihat sahabat sekalian?? Harap harap sihat la hendaknya. Sememangnya dah lama eja tak update blog ni. Kalau boleh tiap tiap hari eja nak bernukilan tapi apakan daya, masa memang cemburu dengan eja tapi no hal la, small matter je tu kalau tiap tiap hari eja membebel mesti korang bosan jugak kan?? So, eja cuba kurangkan entry merapu eja ni.

Actually eja nak share story saat2 terakhir aq kat ukmpka yg dah macam rumah kedua eja ni...sedih woo..29/4/11 hari terakhir eja menatap office UKM ni...even perasaan seronok tu membuak tapi sedih tu tetap ada...takkan la tak sedih, bukannya sehari 2 eja berkampung kat ukmpka tapi 5 months. Mesti la sedih. Plus eja dah makin mesra dengan staff kat sini yang eja dah anggap macam kakak and abang eja sendiri.

Before nak masuk office ni dulu macam yang eja fikir, negatif lebih banyak dari positif. cemana keadaan eja kat sini, staff kat sini garang ke?? sombong ke?? CEO pulak macam mana?? sampaikan eja tak tido malam lah asyik dok fikir pasal praktikal ni. Tapi bila dah start praktikal sememangnya diorang cool habis. Tak menyesal pun eja pratikal kat sini.. Then macam macam eja dapat belajar kat sini, diorang tak jemu jawab setiap soalan yang eja tanya. Staff kat sini layan eja and geng praktikal yang lain dengan baik. Terutamanya Ceo Prof Wan hamidon and Coo En. Mahadzir yang bagi kepercayaan pada student praktikal macam kami ni. Prof Wan yang banyak bagi tunjuk ajar and En. Mahadzir yang sudi bawa student praktikal pergi lawatan kat tapak projek menara 3 petronas. Jasa tuan sekalian sangat sangat dikenang. Thanks juga pada En. hanis and abg fadli yang banyak mengajar, kak sharifah yang selalu bawa eja pergi site, kak ika and kak sara yang selalu bawa pergi ECER klcc tuk discuss pasal QS. Hope projek kat tasik chini berjalan dengan lancar. Also department architecture, thanks sebab banyak membantu and memberi tunjuk ajar, korang memang the best lah. Sayang korang ketat2!!! kaksu, kak ika, kak sara n pnut yang selalu lunch bersama. Lepas ni tak dapat dah nak lunch sama sama. And pada kak sara yang baru salamat melahirkan seorang cahaya mata 4 hari lepas, anak akak chomel amat. Didik dia jadi seorang qs yang berjaya macam mamanya ok hehe. Akhir kata, selamat tinggal semua. Akan eja kenang jasa kalian sepanjang hayat eja mmuaah  ^_^


........

memori di UKMPKA



jamuan perpisahan utk kak mimi n abg nizam~

site visit kat menara 3 petronas

saat2 terakhir di UKMPKA..

..:: bye2 ukmpka ::..

No comments:

Post a Comment

tinggal pesanan anda yang +ve ataupun yg -ve bg meningkatkan prestasi terkini~

trimas! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...