..:: nuffnang ::..

Sunday, June 19, 2011

exam oh exam =,=

assalamualaikum..sedar sedar almost 2 months blog ni terbiar tak berpenghuni. Almaklum la, lepas habis praktikal terus masuk poli. Sekarang ni eja ambil short sem. So, masa nak update blog sangat terhad. Alhamdulillah waktu kuliah dah habis tapi apa yang menggerunkan ialah........ final exam!! This wednesday exam..thats mean i've 2 more days..eja tak study apa pun lagi and berbekalkan apa yang eja faham and ingat sekarang ni memang tak lepas la nak ambil exam. Eja kena perah balik otak ni nak ingat semua sub topic and more struggle!! proggression topic, love u damn much!! u're my hero ~ aq xnak jawab soalan yang berkaitan ngan kau!! Lagi satu yang menggembirakan eja iaitu my final report...love u so much...tahniah kepada eja coz tak sentuh langsung report tu (padan muka kau, bg masa 2 bulan tak nak buat!!) hope sempat la eja nak type final report tu hehe and kepada sahabat2 eja sekalian, cepat la korang siapkn report tu yer. Last but not least, doakan eja untuk final exam ni ye. Hope eja boleh jawab semua soalan, also my friends wish u all best of luck. Semoga Allah memberkati hidup anda..amin~

4 comments:

  1. betol ker nie report tak sentoh lg???

    ReplyDelete
  2. betol dear...
    xwat pape ag..hee~

    ReplyDelete
  3. aper tajuk lagu blog eja nie???

    ReplyDelete
  4. tjukknye ku tetap menanti...
    best ke??

    ReplyDelete

tinggal pesanan anda yang +ve ataupun yg -ve bg meningkatkan prestasi terkini~

trimas! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...