..:: nuffnang ::..

Tuesday, July 17, 2012

Maggie kEtaM

Trip to besut, terengganu~

menu malam tadi..

Oleh kerana abg ngah kata megi ketam kat kedai ni sedap, jadi dengan bangganya aq mencuba.. boleh tahan la sedapnya, ada ketam dua ekor dipotong dua.. memang jenuh nak makan ketam 2.. nak dekat sejam jugak la aq nak perabih ketam dua ekor 2 and paling penting perut memang sangat-sangat penuh..harganya pun boleh tahan, 3 orang makan RM54.. Kalau korang nak tahu sedap or tak boleh la rasa sendri ye.. nak cuba pakat p ramai-ramai kat besut, Terengganu okeh!! enjoy this meal ^_^ 

23 comments:

  1. makan kat mane ni?
    sy duk kt besut :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. xsure la kat mana..yg sy tahu kat besut je..hehe

      Delete
  2. Replies
    1. sedap memang sedap,tp nak bukak kulit 2 yg penat..hehe

      Delete
  3. erk? pose tgl brape hari je lagi ni. tgk pic cmnih, dugaan... haha

    ReplyDelete
  4. waahh. sangat tempting tengok ketam tuuu~~ >.<

    ReplyDelete
  5. errkk~ lapa pulak tengok ketam2 tu. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lapa xpe lg..jgn meleleh air liur sudah la..hehe

      Delete
  6. wau!! best nya ketam, dah lama xmkn sjk xbalik rumah ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat2 la balik rumah..kan dah nak pose, nanti terliur plak :)

      Delete
  7. megi ketam!

    lepak kat pantai air tawar di Besut, then turun ke Cherang Ruku, Kelantan..

    kat sana pun ada megi ketam.

    insha'Allah, esok lusa up posting pasal megi ketam.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best klau dapat lepak kat pntai sambil mnikmati mkanan :)

      Delete
  8. Replies
    1. banyak..sampai x larat nak makan :)

      Delete
  9. wooowww!!!yummeyyyhhh!!!tp apa nama kedainya dik..teringinla..nti nk snggah kalau balik kg mr hubby :) jmput follow kmbali,ye :))

    ReplyDelete

tinggal pesanan anda yang +ve ataupun yg -ve bg meningkatkan prestasi terkini~

trimas! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...