..:: nuffnang ::..

Thursday, July 19, 2012

MeRaH itu BeRaNi ^_^



Bila nak pakai sepatu ni pun x tahu lah.. Baru pakai sekali time pre graduate hari 2.. Lepas 2 dah tak pakai-pakai dah.. Kesian kasut ni duduk terperap dalam kotak je..

11 comments:

  1. sukanya tengok kasut tumit tinggi ni.
    kalau rendah sikit mungkin boleh pakai kot.
    tinggi sangat takut jatuh pulak. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tinggi sgt ni kdg2 kaki sakit..xpun melecet..hehe

      Delete
  2. waahh~ merah membara. tapi lawa! kalau haz pun macam tu la. beli high heel bile ade event. then tak tau bile lagi nak pakai kasut tu. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 lah...ni sebab merah menyala sgt ni..susah nak match ngan baju...sbb 2 x pakai2..hehe

      Delete
  3. I do love RED sangat2! hehe. tp dah lama tak pakai heel. agak bole peleot kot kalau pakai balik. hoho.

    ReplyDelete
    Replies
    1. love 2...kalau try pkai lg mst boleh punya..klau jalan ats batu or jln x sekata mybe la boleh tpeleot..sbb tggi sgt :)

      Delete
  4. huhu..untung akk..haha..irah xreti nak pakai high heel ni..tapi rasa mcm nak pakai..biar nampak tinggi..hehe :3

    ReplyDelete
  5. hehe , cantex , sesuai nan akak . :)

    ReplyDelete
  6. kasut cantik...sesuai org awak yg cantik..

    ReplyDelete

tinggal pesanan anda yang +ve ataupun yg -ve bg meningkatkan prestasi terkini~

trimas! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...