..:: nuffnang ::..

Saturday, October 6, 2012

Alhamdulillah..Rezeki~

Assalamualaikum. 1st at all 5.10.12  kakak aq selamat melahirkan baby boy seberat 2.52kg. Mohd Danish Haqeem, nak panggil apa yup??danish? haqeem? or mohd??hmm. Apa-apa je la, asalkan tak panggil yang pelik-pelik. Alhamdulillah selamat semua. Seronok dapat anak sedara baru!


shomel mcm maksu dia kan?hehe

2nd : Aq kena tipu dengan jobstreet !! Tulis kat page lagi 31 hari.. Patut la macam pelik je, ada ke interview hari ahad pukul 2.30 a.m.?? So, pada 27.9.12 aq pun email company tu nak confirmkan tarikh.. Aq terima email  dari company 2 pada keesokannya.. Tarikh interview aq pada 2.10.12. Means, hari selasa lepas la. Ingatkan lagi sebulan. Memang gabra la, yolah. Sebab tak prepare pape pun. Malam sabtu  lepas aq bertolak ke KL. Sesampainya kat KL jadi cerita lain pulak, aq kena pau ngan budak kat situ. Kesian aq. Tengok muka budak tu baik dah tapi sampai hati pau aq yang kecik molek ni. Sebab malas nak layan pengepau tu aq pun bagi je duit kat dia. Kira tu yang pertama & terakhir. Tibanya hari interview. Alhamdulillah interview yang simple.. Aq diterima bekerja & isnin ni start kerja. Amin.

3rd : Hari rabu lepas aq dapat panggilan daripada KEMAS untuk interview. Memang rezeki aq la tu kan?? Tapi tarikh interview nya pada 8.10.12 (isnin). Bertindih dengan tarikh sepatutnya aq start kerja.

Pening-pening.

APTB~

9 comments:

  1. anak sepupu eyda name mohd danish luqman . panggil danish . hahaha

    ReplyDelete
  2. chomel sih anak sdare awop, tahniah yop... take care keje kat ki_L tuh, jgn upe blanje mCD auh...hihihi..

    ReplyDelete
  3. tahniah eja...baru nak ckp muka mmg cam acu dia..hehhee

    ReplyDelete
  4. comelnyeeee baby tu...,geram tgok..huhuhu..,hmm..sis..mcm mna nk apply kemas ek?

    ReplyDelete
  5. Keciknya , berat 2.5 jea . Tapi comel laa baby tue memang macam acu dia . Tahniah yea :D

    ReplyDelete
  6. pggl je "den". hahaha. wahh.. dh dpt kerja dh. congrats! ^^ btw yg pasl interview kemas tu haz pn xtaw la. eja rse nk kerja kt mne satu actually? hee

    ReplyDelete
  7. atototot comell nya.. btw thniah :D

    ReplyDelete


  8. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  9. alahaii , comel nye awak sygs . nnty dah bsar jadii bdak baik yea ? patuh dgnn mak ayah dan allah taw ?

    ReplyDelete

tinggal pesanan anda yang +ve ataupun yg -ve bg meningkatkan prestasi terkini~

trimas! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...